ENSAM ÄR STARK – TILLSAMMANS BLIR VI OSLAGBARA

Jag kan inte allt, men jag känner alltid någon som är expert på just sitt område. Jag bygger personliga relationer med samarbetspartners, kunder och branschkollegor, på så sätt kan vi ta större uppdrag, hjälpas åt vid hög belastning och erbjuda ett heltäckande utbud. I mitt nätverk ingår bland annat webbdesigners, PR- och kommunikationsexperter, skribenter…

 

 

Utskrift

Elisabeth kan strategisk och operativ kommunikation. Hon hjälper företag att formulera budskap och nå fram med dem till rätt målgrupper.

Bland annat genom PR (mediebearbetning, pressmeddelanden, pressträffar, events), sociala medier, webb (texter, innehåll), medieträning, och rådgivning vid t ex kriskommunikation.

I övrigt är Elisabeth äkta sport- och tränings-nörd, som även tar PT-uppdrag.

Blogg: elisahansson.blogspot.se

MOLN_samMia är kreatör och grafisk formgivare som jobbat många år främst med kunder inom turism- och besöksnäringen. Samarbetar med aMpM vid olika uppdrag och tar även konsultuppdrag inom affärsutveckling och marknadsföring av hållbar turism.

När det gäller webblösningar samarbetar aMpM med WeKuData. Vi skräddarsyr och utvecklar er lösning i wordpress som idag är världens största publiceringsverktyg för webbplattformer. WeKuData levererar tekniklösning och aMpM ansvarar för innehåll och design.

MacMedia_sam

Ulrika Träff som driver MacMedia är en kom-munikatör som jobbar med text, bild och form och har en förkärlek för tidningar. Det är Ulrika som gör Magasin Laholm. Sitter i samma hus som aMpM.

Dekorcenter har över 30 års erfarenhet när det gäller fönsterdekor till butiksfönster, skyltar, bildekor, dekaler, reflex, solfilm, roll up, banderoller/vepor, profilbokstäver.

PEO_sam

När aMpM behöver ett riktigt proffs på fotografering är det PeO som brukar få uppdraget. PeO är en erfaren fotograf som har stor vana av att fotografera brudpar, studenter, barn och bebisar – och andra porträtt. Han jobbar även med produkt-fotografering för företag. Han har en egen fotoateljé i Gamleby i Laholm.

aMpM 070-261 36 02 • info@ampmform.se
Reklam och marknadsföring
En liten, kreativ & personlig byrå med stort engagemang i södra Halland