FÄRDIGA WEBBPAKET

I samarbete med WeKuData säljer aMpM färdiga webbpaket som finns i tre olika storlekar som vi kallar Första, Andra och Tredje paketet. Webbpaketen är anpassade efter hur många sidor, vilka funktioner och hur mycket information du vill ha på din webbplats och framtagna för att du lättare ska få en prisuppfattning. Det går alltid att lägga till nya och fler funktioner, antingen direkt eller vid ett senare tillfälle. Vi arbetar med WordPress, ett pålitligt och populärt CMS-system som erbjuder många mallar att välja på – och alla är lätta att uppdatera.

Tillsammans med WeKuData tar aMpM fram en unik webbdesign till dig, enklare eller mer avancerad helt utifrån ditt val av paket. WeKuData har koll på teknik och programmering så att allt fungerar som det ska, aMpM har fokus på design och innehåll. Webbhotell, domännamn och e-postadresser ingår i alla paket. Om du senare vill utöka din webbplats eller vässa din marknadsföring kan vi även hjälpa dig med sökmotoroptimering, nyhetsbrev och funktioner för Sociala medier m.m.

Vi arbetar lokalt och är aldrig längre bort än kontoret i Laholm.

Ladda ner vårt produktblad Webbpaket 2015 och läs vad vi har att erbjuda! Här kan du räkna ut vad just ditt paket skulle kosta!

aMpM 070-261 36 02 • info@ampmform.se
Reklam och marknadsföring
En liten, kreativ & personlig byrå med stort engagemang i södra Halland